Om os

Velkommen til vores hjemmeside og bog! Vi hedder Susanne og Mille, og vi er to badass ladies, der på trods af vores bagage har skabt os et godt liv og nu gerne vil vise andre kvinder en vej.
Vi er to veninder, to mødre, to iværksættere, to kvinder fra to generationer… og nu vil vi gerne være med til at bryde tavsheden omkring overgreb. Vi håber, at du vil gå med os!

Det formelle om os:

Susanne Haxthausen Doreng (f. 1959):
Mor til tre. Forfatter til bogen ”Torben Lendager, Forever Together”. Uddannet sygeplejerske og frisør. Driver i dag to virksomheder (frisørsalon og laser/beauty-klinik). Maler og sælger billeder i fritiden (Art By Susanne Doreng).
Facebook: https://www.facebook.com/susanne.haxthausendoreng
Instagram: @by_susanne_doreng_

Mille Eigard Andersen (f. 1979):
Mor til to. Forfatter, foredragsholder og forlag. Forfatter til bøgerne ”En anoreksipiges dagbog”, ”Hvor ser du godt ud”, ”Ih, du Mille”, ”Lyster”, ”Resten skal nydes” og ”Resten skal nydes – DIN værktøjskasse”. Har podcasten ”Resten skal nydes”. www.restenskalnydes.dk
Facebook: https://www.facebook.com/mille.e.andersen
Instagram: @milleeigardandersen

Eksperten der er med i bogen:

Lone Elisabeth Hjortshøj (f.1967):
Mor til tre. Selvstændig psykoterapeut med egen praksis siden 2004. Familie- og parterapeut. Shadow Facilitator. Har gennem hele sit arbejdsliv arbejdet med kvinder der har været udsat for seksuelle overgreb. Både individuelt, i grupper, parforholdet og familien, hvor det har været vigtigt at finde sin identitet som kvinde, partner og mor. www.loneelisabeth.dk